Em pots trobar a...

unraconetalmon@gmail.com

dimarts, 28 de febrer del 2012

Sacs tèrmics de llavors





Aquests dies he estat fent proves per crear aquests sacs tèrmics 100% naturals, 
omplerts de llavors i plantes aromàtiques.
Primerament he fet un saquet interior de cotó, que conté les llavors i les aromàtiques. 
Després he fet una funda per fora per tal que si convé es pugui rentar fàcilment, 
i  amb la finalitat que si amb el temps cal refer el farciment dels saquets sigui més fàcil fer-ho sense haver de descosir la funda.

La veritat és que funciona de meravella i que és un gust sentir l'olor que desprenen les plantes aromàtiques quan s'escalfa el sac al microones. 
A part de servir per alleujar qualsevol dolor muscular, són molt adequats per escalfar el bressol dels nadons just abans de posar-los dins, així no noten la sensació desagradable dels llençols freds, i l'olor relaxant de les plantes aromàtiques els ajuda a conciliar el son.

Els venc a 10€ cada un, si algú en vol un, que m'enviï un mail: unraconetalmon@gmail.com


La teràpia amb calor és un remei natural comprovat per alleujar el dolor muscular, proporcionant alleujament calmant i relaxant.

Propietats: millora la circulació, relaxa els músculs, produint un agradable efecte calmant que ajuda a retornar els músculs contracturats al seu estat normal.

Indicat per dolors musculars, cervicals i lumbars entre altres dolències que requereixen aplicació d’escalfor local, així com per escalfar llits o roba sense risc de cremades. Proporciona un alleujament natural pel malestar menstrual.

Com utilitzar-lo: Escalfar de 2 a 3 minuts al microones (en intervals d’1 minut i removent-ne el contingut)  i aplicar sobre la zona a tractar. Per utilitzar com a teràpia de fred local mantenir la bossa al congelador almenys una hora, dintre d’una bossa de plàstic per tal que no agafi olors.






3 comentaris: