Em pots trobar a...

unraconetalmon@gmail.com

dimarts, 26 de febrer del 2013

Benvingut al món Dídac!

I aquesta manteta és per en Dídac, per celebrar la seva arribada a aquest món.  
Per davant és de tela de lli blanca amb unes estrelletes molt petitones de color blau lilòs, i per darrera és de forro polar d'estrelletes de colors. 
Porta aplicat el seu nom a la part de baix. 
Les mides són 80x1'40cm.







Benvingut Dídac! Enhorabona família!

dilluns, 18 de febrer del 2013

Bolso inacabat


Quan vaig veure aquest bolset em va encantar. Vaig pensar que no seria capaç de fer-lo, però sí! porto temps esperant a publicar-lo per veure si em decideixo a acabar-lo... però mentre no em decideixo us l'ensenyo. 
Patró extret de: inges snufel



divendres, 15 de febrer del 2013

Forrant botons!


A principis de febrer vaig rebre el meu kit comprat a cuttiestuffs, per forrar botons. Aquests kits són molt econòmics i molt fàcils d'utilitzar. Si voleu fer el xafarder, us deixo l'enllaç a la botiga:



dimarts, 12 de febrer del 2013

Quilt Osona contra el càncer

Aquest és el quilt que les alumnes d'Alma Quilts & Scrap de Torelló van cosir per col·laborar amb Osona contra el càncer, i després del sorteig... no va sortir el guanyador! Ara està exposat a la botiga, i s'ha posat a la vendar per 500€. El trobo una preciositat!




diumenge, 10 de febrer del 2013

Saquets personalitzats

Vols un regal original i personalizat?
Contacta amb el Raconet!



dijous, 7 de febrer del 2013

Bonics per dins i bonics per fora!

Així són els sacs tèrmics de llavors del Raconet, bonics per fora i també per dins!  Són totalment desenfundables per tal de poder-los rentar, i si cal, a llarg del temps poder-ne refer el contingut.

Per dins:




 I per fora:




Encarrega ja el teu model!

dilluns, 4 de febrer del 2013

Nous encàrrecs...

I aquest cap de setmana a més de cosir pel carnaval, també he estat acabant un parell d'encàrrecs que em fan molta il·lusió. De moment no us els puc ensenyar... però us n'ensenyo un bocinet! No me'n puc estar!



diumenge, 3 de febrer del 2013

Pincushions!

No entenia ben bé la dèria de molta gent pels coixinets d'agulles, però a poc a poc m'han anat agradant més i més...
Aquest model és dels primers que vaig fer, seguint un tutorial de Happy Together, molt ben explicat i amb els patrons i tot. Si us agraden no deixeu de visitar-lo!

I aquí també us deixo l'enllaç al meu pinterest al tauler dels Pincushions!




Xip, xap

fent i desfent n'aprèn l'aprenent, així és com provem els productes nous al Raconet, fent i desfent... i avui ha sortit això...










Una bosseta plastificada per dur els banyadors molls de la piscina o la platja, per fer servir com a necesser... pel que vulguis!