Em pots trobar a...

unraconetalmon@gmail.com

dimarts, 31 de juliol del 2012

A menjar!!!!

Les teles comprades a l'Ikea aquest juliol comencen a donar fruit... uns individuals amb butxaqueta per dur els coberts. Segur que amb això de la crisi serem molts els que haurem de menjar de carmanyola a la feina, així que ja ho sabeu...






divendres, 27 de juliol del 2012

Organitzador de fils

Fa temps que em ballava pel cap la idea de tenir un organitzador de fils, d'aquests penjats a la paret, crec que han de ser molt pràctics i alhora els trobo decoratius. Aprofitant que a casa mateix me'l podien fer, vaig fer l'encàrrec i en va sortir...


I aquí es veu una mica el raconet al món...


Funda carnet de salut

I un altre encàrrec acabat. Aquest se'n va cap a casa de l'Àlex, i esperem que el facin servir poquet, poquet... salut!

Peix aplicat d'scandinavian stitches, i per dins tela blava de ratlles.




Necesser bossa platja

Aquests dies de descans estival, aprofitant que torno a ser a casa, he anat enllestint encàrrecs que tenia pendents des de feina molt de temps. Així que agraeixo a les seves propietàries l'espera pacient que han tingut!

La primera de les coses pendents que vaig acabar va ser aquest necesser mida XL que fa conjunt amb la bossa de platja que vaig cosir fa mesos. Ara ja només em queda enllestir un necessir més petitó i ja tindrem tot el conjunt a punt per anar la platja o a la piscina.


dimarts, 24 de juliol del 2012

Estoig Roll

I un altre encàrrec acabat que ben aviat arribarà a mans de la seva propietaria. Aquests estoigs roll són molt i molt pràctics i diferents! un bon regal!




Ja tenim facebook!

Finalment m'he decidit a crear la pàgina del raconet al món al facebook. Ja feia temps que em rondava la idea, però no acabava de veure clar això de tenir tanta feina digital per penjar... però bé, m'he liat la manta al cap, i aprofitant les vacances intentaré actualitzar-ho. També estic trastejant amb el Pinterest, la cosa pinta molt i molt bé! Espero aviat poder-vos-ho ensenyar!




dilluns, 23 de juliol del 2012

Girasols!

Fent un descans en les meves vacances he pensat que encara no us havia ensenyat aquesta faldilla que em vaig fer fa un parell d'estius. És molt fàcil de fer i molt còmode, sobretot per anar a la platja ja que queda una mica tipus "pareo".


A veure si tinc temps i li faig una foto pel darrera perquè veieu l'estampat de girasols de la roba.

divendres, 6 de juliol del 2012

9 pometes té el pomer...

I un saquet tèrmic de mida un pèl més gran , per si estem molt carregats de lumbars.



diumenge, 1 de juliol del 2012

Necessers per tutti!






El curs s'acaba i aquest any per celebrar-ho... remesa de necessers per totes! Que tingueu totes un molt bon estiu! i espero veure-us de nou ben aviat!!!!! Muaaaaakkkkssss!!